Hola!
M’encanta com t’ha quedat!
Moltes gràcies per compartir la recepta amb nosaltres >:)
Una pregunteta, la decoració del voltant d’on l’has tret? El paperet de floretes del voltant, vull dir.
Els papers els vaig comprar a una botiga que hi ha a la plaça de la vila de Sarrià, no recordo exactament el nom, crec que és Bake & Cake. Però no te’ls recomano gens. Al forn no aguanten el pes de la massa com els motllos de paper clàssic i s’obren. Vaig fer la foto amb el que va quedar millor, l’altre es va obrir pels costats. Jo sempre havia fet servir els normals, els de color marró que compro en llocs com la bolsera o a Terrassa a un lloc que es diu crec-crec. Et recomano de veritat fer servir els marrons normals i si els vols decorar o posar-los més bonics pots comprar alguna cinta bonica, una mica ample, que cobreixi el pastis, o un troç de tela pel motllo. En tenen a moltes merceries. El pastis et creixerà més cap amunt com un plum cake normal i quedarà preciós igualment. Ara no sé perquè no em deixa posar al link però si vols pots anar al meu índex de receptes i veure el plum cake de fruita confitada, veuràs que la forma, el tall, és molt millor si es fa sobre un cake que creix cap amunt be i s’infla, fa la forma del típic plum cake. Això només s’aconsegueix amb un motllo que ho aguanti be i t’ho recomano més.
Oh!! Però quina idea més xulaa!
li va agradar a la meva mare i tot! 😉
Molt original !! Fabulós la decoració !!
Moltes gràcies! És ben fàcil, pots baixar-te el programa gratuïtament i fer servir qualsevol foto que tinguis a l’ordinador!
Un petó
Elisabet
Hola!
M’encanta com t’ha quedat!
Moltes gràcies per compartir la recepta amb nosaltres >:)
Una pregunteta, la decoració del voltant d’on l’has tret? El paperet de floretes del voltant, vull dir.
Salutacions.
Montse León
Hola Montse!
Moltes gràcies pel teu comentari!
Els papers els vaig comprar a una botiga que hi ha a la plaça de la vila de Sarrià, no recordo exactament el nom, crec que és Bake & Cake. Però no te’ls recomano gens. Al forn no aguanten el pes de la massa com els motllos de paper clàssic i s’obren. Vaig fer la foto amb el que va quedar millor, l’altre es va obrir pels costats. Jo sempre havia fet servir els normals, els de color marró que compro en llocs com la bolsera o a Terrassa a un lloc que es diu crec-crec. Et recomano de veritat fer servir els marrons normals i si els vols decorar o posar-los més bonics pots comprar alguna cinta bonica, una mica ample, que cobreixi el pastis, o un troç de tela pel motllo. En tenen a moltes merceries. El pastis et creixerà més cap amunt com un plum cake normal i quedarà preciós igualment. Ara no sé perquè no em deixa posar al link però si vols pots anar al meu índex de receptes i veure el plum cake de fruita confitada, veuràs que la forma, el tall, és molt millor si es fa sobre un cake que creix cap amunt be i s’infla, fa la forma del típic plum cake. Això només s’aconsegueix amb un motllo que ho aguanti be i t’ho recomano més.
Espero que t’hagi servit!
Un petó
Elisabet
Ostres Elisabet, quina lliçó sobre motllos que m’has donat! Moltes gràcies!
Prenc nota de tot! >:)
me’n alegro que t’hagi servit! ja m’explicaràs el què!
Retroenllaç: Crumble de poma amb xocolata i ametlles | L'amor omple neveres
Retroenllaç: Plum cake | L'amor omple neveres
Retroenllaç: Plum cake de xocolata i vainilla » L'amor omple neveres
Retroenllaç: Crumble de poma amb xocolata i ametlles » L'amor omple neveres